TE KOOP: B&B DORDOGNE

Frankrijk/France - Nouvelle Aquitaine (Aquitaine)
Website: http://www.closlecastant.com

 

Wegens pensioenleeftijd wensen wij na 15 jaar onze B&B in de mooie Dordogne te verkopen.
Onze B&B staat op een zeer rustig terrein van 20.000 m2, is omgeven door bossen en prachtige natuur en ligt midden in de toeristische driehoek:
Périgueux, Bergerac en Sarlat-la-Canéda.
Het hoofdhuis bevat 3 ruime gastenkamers met eigen badkamers, een privé-slaapkamer met badkamer, een eetplaats, 2 salons en een ingerichte semi-professionele keuken. Er is een extra WC op de gang.
Centrale verwarming op stookolie zorgt voor het nodige comfort, alle ramen in onderhoudsvriendelijke PVC met dubbel glas.
In een bijgebouwtje, oude tabaksdrogerij,  zijn er nog twee ruime slaapkamers ook met eigen badkamer. Elektrische verwarming.
Alle badkamers bestaan uit douche, lavabo en WC, haardroger.
Er is een groot zuidgericht terras vooraan, waar bij goed weer de maaltijden van onze table d’hôtes geserveerd worden.
Een groot met warmtepomp verwarmd zwembad van 10,2 m x 5,2 m met zonneterras,  een petanquebaan en tafeltennis zorgen voor het vermaak van uw toekomstige gasten.
Een tweede schuurtje met directe ingang vanuit de keuken doet dienst als stock, ruimte voor koelkast, diepvriezer en droger.
Het geheel is te koop met alle meubels en inrichting, machines enz. zodat u onmiddellijk kan starten met uw B&B, een andere mogelijkheid is vakantieverhuur van de woning.
Wij introduceren graag de nieuwe eigenaar bij onze, overwegend, Vlaamse gasten, en zijn bereid om eventueel enkele weken samen te werken indien gewenst.
Ook recepten en andere info zijn ter beschikking. Vrij na het seizoen 2018 tenzij anders overeengekomen maar met respect voor de reserveringen.
Foto’s op eenvoudige vraag te bekomen. Alle vragen graag aan closlecastant@orange.fr.
Prijs: 455.000 Euro