B&B TE KOOP-ANDALUCIA

Spanje/Espagne - Andalucia
Website: http://www.losmontes.be

 

Prachtige landelijke villa gebouwd in rustieke stijl en met een panoramisch uitzicht over de vallei, het meer van Viñuela en de Maromaberg. Deze B&B is volledig ingericht en wordt momenteel uitgebaat als een goeddraaiend erkend logies.

Het huis is gebouwd over 3 niveaus. Op het lagere niveau zijn er 3 tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer en terras. Op het eerste niveau creëerden de eigenaars een overdekt terras, dat momenteel wordt gebruikt als ontbijt- of eetgedeelte. Gasten hebben de meest geweldige uitzichten vanaf dit terras. Op hetzelfde niveau is er binnen een eetkamer met loungehoek en een honestybar. De eigenaren hebben hun eigen keuken, eetkamer, lounge en terras op dit eerste niveau. Een binnen- en buitentrap leidt naar het derde niveau waar er een vierde gastenkamer is met een eigen badkamer en terras. Voor de eigenaren zijn er twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. Het zwembad ligt zeer privé op de top van het perceel.

Deze accommodatie is ideaal als u van plan bent om naar Spanje te verhuizen en een lokale landelijke Bed and Breakfast wilt exploiteren. Uw bedrijf loopt succesvol vanaf de eerste dag dat u begint. Echt het bekijken waard!

Vraagprijs: 665,000 EUR (inclusief registratie als B&B, website en klantenbestand, inboedel dat bij de B&B behoort)
Bouwjaar 2001 - gerenoveerd tot B&B in 2011
Perceel: 5.671 m2
Bebouwd: 234 m2
Terras: 103 m2
Zwembad: ja: 8 x 4
Ruime parkeergelegenheid
Contact en meer informatie: www.losmontes.be